Sinä kirjoitat oman polkusi suunnan

Tietoa meistä

Meille tämä on henkilökohtaista!

 

Me lupaamme muutoksen, kuljemme rinnalla niin kauan kuin on tarpeen, validoimme tekemisemme ja seuraamme tuloksia omilla mittareillamme. 

 

Konkretia" nimi sai alkunsa konsulteista, jotka olivat kyllästyneet omaan "jargoniinsa" ja halusivat oikeasti kääriä hihat ja puhua asioista niiden oikealla nimellä. Kasvu ja kehitys lähtee asioiden tiedostamisesta, niiden tarpeellisuuden analysoinnista ja muutosten tekemisestä. 

 

Muutos ei kuitenkaan onnistu ellei se koske henkilöä itseään. Me autamme tekemään koskettavia muutoksia, liittyi se sitten organisaation, yhteisö tai itsensä kehittämiseen. Taklaamme hankalat toimintamallit ja motivoimme uusien juurruttamiseen.Me luotetaan ihmisten omiin vahvuuksiin ja luovuuteen, meidän tehtävä on auttaa niiden esille nostamisessa.

Taina Tuomikorpi

 

Mun missio on aina ollut auttaa ihmisiä oman elämänsä sankareiksi, löytämään se polku, joka juuri kyseiselle henkilölle on paras, kirjoittaa sellainen tarina tulevaisuuteen, että oma huippu viitoittaa tietä.

Mä olen psykoterapautti, työnohjaaja, NLP-practitioner, EMDR-terapeutti, Inno-tech MBA ja Henkilöstöjohtamisen MBA.

Näillä avuilla ja pitkällä kokemuksella  terapiamaailmassa ja businessmaailmassa, mä tiedän ja uskon, että voin auttaa juuri sua ja teidän väkeä eteenpäin.

 

15-vuotta valmentajana erilaisissa työyhteisöissa alati muuttuvissa tilanteissa laittaa myös meidät nöyrän kiitolliseksi matkasta ja muutoksesta, mitä itsekin elämme. 

Akatemian idea. Yksi ihminen, monta roolia. 

SE on sitä, kun minä ei jää parkkipaikalle roolien vaihtuessa, töihin mennessä me ollaan edelleen me vaikka soputamme olemistamme tilanteen mukaan. 

Me tajuttiin jossain vaiheessa, että valmennuksia tarvitaan kaksi:

1) Valmennuksia ihmisille, jotka haluavat tehdä matkan itseen, syvemmin ja vahvemmin. Ihmisille, jotka haluavat tutustua itseen ja omiin toimintamalleihin ja siihen, miten niihin voi vaikuttaa.

2) Valmennuksia työyhteisössä olemiseen ja toimimiseen, sopeuttaen itseään rooliin ja voiden siinä hyvin. Nämä ovat meidän työyhteisövalmennuksia, joissa 

jokainen sopeuttaa itseään rooliin, johon on hakutunut, yhdessä muiden kanssa.

 

Konkretia-akatemia

 

Haluatko kehittää itseäsi ja tavoitella unelmiasi? Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kohota uudelle tasolle!

Meillä on laaja valikoima valmennuksia, jotka on suunniteltu tukemaan henkilökohtaista ja ammatillista kasvua. Jokaisessa valmennuksessa keskitytään yksilöllisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, ja opit arvokkaita taitoja ja tietoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin.

Meillä on ammattitaitoisia valmentajia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kehittymään ja menestymään. He ovat tukenasi joka vaiheessa, ja he kannustavat ja motivoivat sinua saavuttamaan parhaasi.

 

Älä jätä tilaisuutta hyödyntämättä! Liity nyt mukaan ja aloita matka kohti tavoitteidesi saavuttamista tänään!

 

TAI

 

Haluatko kehittää itseäsi ja tavoitella unelmiaan, jopa kotisohvaltasi käsin? Me tarjoamme myös verkkokursseja, joilla voit parantaa taitojasi ja tietämystäsi missä ja milloin haluat!

Verkkokurssimme ovat kaikille avoimia ja niiden suorittaminen on helppoa ja mukavaa. Ne sisältävät interaktiivisia tehtäviä, oppimateriaalia ja videoita, joilla voit oppia uutta tietoa ja taitoja. Voit suorittaa verkkokurssimme milloin haluat, ja niissä on mahdollisuus saada henkilökohtaista palautetta ja tukea valmentajiltamme.

Älä jätä tilaisuutta hyödyntämättä! Liity jäseneksi ja aloita matka kohti tavoitteidesi saavuttamista tänään, joko verkossa tai henkilökohtaisesti järjestettävissä valmennuksissa.

Ota yhteyttä ja löydä sopiva valmennus sinulle!

 

 

 

 

Monia syitä valita meidät!

2568

Konsultointi

868

Kaikki tapaukset

2055

Iloiset asiakkaat

568

Jäsenet

 

Me autamme  organisaatioita ja yksilöitä muutoksen toteuttamisessa ja kehittämisessä.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukasta ja vaikuttavaa valmennusta erilaisiin muutostilanteisiin, kuten organisaatiouudistuksiin, digitaalisiin muutoksiin, uusien strategioiden käyttöönottoihin sekä muutokseen liittyvän stressin ja vastustuksen hallintaan.

Tarjoamme räätälöityjä valmennusohjelmia eri organisaatiotasoille, yksilöille ja tiimeille. Valmennuksemme sisältävät käytännönläheisiä työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa nopeammin ja tehokkaammin.

Valmennuksen lisäksi tarjoamme myös konsultointipalveluita, joiden avulla voimme auttaa organisaatioita suunnittelemaan ja toteuttamaan muutoksia. Kokeneet konsulttimme auttavat asiakkaitamme kehittämään strategioita ja ratkaisuja, jotka tukevat organisaation tavoitteita ja edistävät sen kasvua.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet lukuisia asiakkaitamme menestymään muutostilanteissa. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita ja yksilöitä luomaan positiivinen ja kestävä muutos, joka tukee heidän tavoitteitaan ja arvojaan.

Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan muutoksen onnistuneesti!

 

 

 

Onko nyt oikea hetki? On, aina on oikea hetki pysähtyä ja miettiä määränpäätä.

 

 

Henkilökohtainen kehittyminen

 

 

Haluatko löytää uuden tavan lähestyä elämää ja kehittää itseäsi henkilököhtaisemmalla tasolla?

Tarjoamme kurssin, joka auttaa sinua tutkimaan ajatuksiasi, tunteitasi ja käyttäytymistäsi, ja tarjoaa sinulle työkaluja kehittää itseäsi ja löytää uuden tapa lähestyä elämää ja se osa-alueita. Kurssimme sisältää interaktiivisia tehtäviä, oppimateriaalia ja videoita, joiden avulla voit oppia uutta tietoa itsestäsi ja kehittää taitoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.

Verkkokurssin suorittaminen antaa sinulle mahdollisuuden tutkia itseäsi syvemmin, löytää uusia näkökulmia ja kehittää taitoja, jotka auttavat sinua elämään onnellisempaa ja täyttävämpää elämää. Voit tehdä henkilökohtaisen kehitysmatkan milloin haluat ja missä haluat, ja saat henkilökohtaista palautetta ja tukea valmentajiltamme.

Älä jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä! Tutustu verkkokurssiimme henkilökohtaisesta kehityksestä ja aloita matka kohti parempaa ja onnellisempaa sinua. Ota yhteyttä ja löydä sopiva verkkokurssi sinulle!

Haluatko parantaa työyhteisösi toimintaa ja lisätä sen tehokkuutta ja yhteistyötä? Tutustu työyhteisövalmennukseemme!

Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita työyhteisövalmennuksia, jotka auttavat parantamaan työyhteisösi toimintaa ja lisäämään sen tehokkuutta ja yhteistyötä. Työyhteisövalmennuksemme sisältävät eri pituisia valmennuksia joko livenä tai verkossa, tehtäviä ja harjoituksia, joilla edistät yhteistyötä, tunnetaitojaparannat kommunikaatiota ja lisäät motivaatiota.

Työhön liittyvä kehittyminen

 

 

Luova johtaminen on johtamistapaa, jossa johtaja edistää ja tukee luovuutta ja uuden ajattelun kehittämistä organisaatiossa. Tämä voi sisältää seuraavia elementtejä:

Uuden ajattelun tukeminen: Luova esihenkilö rohkaisee tiimiläisiään ajattelemaan ulkopuolisista näkökulmista ja kehittämään uusia ratkaisuja ongelmiin.

Riskinottokyvyn kannustaminen: Luova esihenkilö rohkaisee tiimiläisiään ottamaan riskejä ja kokeilemaan uusia asioita.

Vapauttava ilmapiiri: Luova johtaja luo ilmapiirin, jossa alaiset voivat ilmaista ajatuksensa ja esittää uusia ideoita ilman pelkoa tuomiosta.

Yhteistyön edistäminen: Luova jesihenkilö rohkaisee yhteistyötä ja verkostoitumista eri tiimien ja yksiköiden välillä, jotta uusia ideoita ja ratkaisuja voidaan kehittää yhdessä.

Kehitys- ja koulutusmahdollisuudet: Luova esihenkil tarjoaa tiimilleen mahdollisuuden kehittää taitojaan ja kouluttautua uusilla alueilla, jotta he voivat kehittää luovuuttaan.

Luova johtaminenedesauttaa uuden ajattelun ja luovuuden kehittymistä organisaatiossa, mikä voi parantaa innovaatioita, ratkaisuja ongelmiin ja lisätä organisaation menestystä.

Eroaako tämä sitten olennaisesti muutosjohtamisesta? Minusta ei, koska

Yhteystiedot

 

Löydät lisätietoa yrityksestämme tästä Löydät lisätietoa yrityksestämme tästä Löydät lisätietoa...

Osoite:

Vanhanlinnankuja 1 B 40

V00900

Helsinki

00900

Suomi

Puhelin:

+358 40 734 6446

Sähköpostiosoite:

info@konkretia.fi

Nimi  
Sähköposti  
Kaupunki  
Viesti