Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toimintafilosofiamme  ja arvomme:

 

Tuloksellinen toiminta edellyttää kumppanuutta. Siiinä päästään rehelliseen ja suoraan vuorovaikutukseen avoimin mielin. Tasapainoa luovat yhdessä sovitut tavoitteet ja laatu, jonka palvelut tarjoavat. Työnlaadun takuu tarkoittaa sitä, että keskityimme siihen missä  olemme hyviä ja sovimme yhdessä tavoitteet.

 

Asiakaslähtöisyys leimaa kaikkea toimintaamme. Räätälöimme toimeksiannon täsmälleen asiakkaan näköiseksi; hyödynnämme jo olemassaolevia vahvuuksia ja tapoja toimia sekä tuomme niihin uudenlaisia tapoja tarkkailla ja toimia erilaisissa olemassa olevissa ja uusissa tilanteissa.

 

Tekeminen synnyttää tekemistä, tekemisen suuntaaminen oikeisiin ja motivoiviin asioihin tekee tuloksen. Ei tarvitse tehdä suuria, pienten vipuvaikutus vie suuriin asioihin, kun asiat tehdään huolella ja suunnitellen.

 

Ratkaisukeskeisyys ja systeemiteoreettisuus ohjaavat vahvasti toimintaamme. Systeemiteoreettisessa ajattelussa kaikkien järjestelmän osien katsotaan olevan keskinäisessä yhteydessä ja vuorovaikutuksessa toisiinsa. Korjaamalla huomiota vaativan systeemin osan, vaikutamme korjaavasti koko systeemiin.  Esimerkiksi jos tuolista katkeaa jalka ja koko tuoli hajoaa, korjaamalla jalan, koko tuoli palautuu tasapainoon. Ratkaisukeskeisessä ajattelussa ei jäädä kiinni menneeseen, vaan etsitään yhdessä tavoitteet tulevaan ja pyritään niitä kohti hakien parasta mahdollista ja kaikille sopivaa etenemistä kohti ratkaisua.

 

Vahva osallistava ote kaikessa tekemisessämme takaa jokaisen sitoutumisen ja toimeksiantojen onnistumisen. Emme vain kerro miten asiat tulisi olla, vaan myös kysymme ja analysoimme lopputuloksen ja otamme tarvittaessa myösvastuun itse toteutuksesta.

Olemme avoimia kaikelle vanhalle ja uudelle, uteliaita ja villejäkin katsoessamme tulevaisuuteen; haluamme löytää sekä asiakkaidemme että omat siniset meremme.