Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Konkreettisesti Espanjassa - Tule jatkamaan työtäsi keskeytyksettä Espanjan Aurinkorannikolle.  

Miksi Espanjaan? – Koska etäisyys antaa uutta perspektiiviä työnteolle.

Aloitamme syyskuussa  2017 täysin uudenlaisen toimintamallin Espanjan Aurinkorannikolla.

Tarjoamme nykyisille ja uusille asiakkaille mahdollisuutta jatkaa keskeytyksettä työskentelyään Espanjan Aurinkorannikolla. Ota työsi mukaan ja jatka sitä Suomen pimenevien syys- ja talvikuukausien aikana  Aurinkorannikon valossa ja lämmössä.

Miksi emme yhdistäisi Suomen syys- ja talvikuukausien työviikkojen aherrusta kaikkiin niihin vapaa-ajan aktiviteetteihin, joita Espanjan upea ilmasto tarjoaa...?

Koskaan aikaisemmin eivät fasiliteetit ole olleet niin kohdillaan kuin nyt ja koskaan se ei ole ollut helpompaa kuin nyt!

Voit tulla etätöihin yksin, kaksin, tiimin kanssa ja ottaa vieläpä perheesi mukaan! Perheen lapset ja nuoret voivat häiriöttä jatkaa koulutyöskentelyään Fuengirolan kotikoulu Academia Finlandesassa. 

Kaikki Konkretian valmennukset ovat saatavissa myös Aurinkorannikolla. Johtoryhmä-, esimies- ja  muutosvalmennukset toteutetaan kätevästi työn ohessa tai työtä tehden.

Yksilövalmennukset ja ryhmät ovat täysin räätälöitävissä tarpeen mukaan tai voit vain siirtää itsesi ja tiimisi määrä-ajaksi aurinkoon.

Palvelumme Aurinkorannikolla on seuraavanlainen:
 
1. Voit tulla Aurinkorannikolle työskentelemään toimitiloihimme yksin, kaksin tai vaikkapa koko tiimin kanssa. Me järjestämme nykyaikaiset tilat ja asumisen mahdollistaen häiriöttömän työskentelyn.

2. Voit ottaa perheesi mukaan! Aurinkorannikolla aloittaa elokuussa Suomen opetussuunnitelmaa noudattava suomenkielinen yksityinen koulu, Academia Finlandesa,  jossa toimitaan yhteistyössä suomalaisen koulun opettajan kanssa. Tämä mahdollistaa koko perheen mukaantulon.

3. Me järjestämme sinulle ennakolta asunnon toiveittesi mukaan. Voit asua soluasunnossa  tai halutessasi vuokrata meidän kauttamme tilat yksiöstä isoon villaan.

4. Voit tulla eripituisiksi ajanjaksoiksi tekemään työtä ja samalla kehittymään meidän upeiden valmentajien kanssa. Sparraamme Sinua.

5. Teemme tiivistä yhteistyötä Aurinkorannikolla useiden palveluntuottajien kanssa, joten voimme halutessasi räätälöidä Sinulle ja mukanasi tuleville tekemistä aamusta iltaan. Miltä kuullostaisi hieroja ja tuolijooga kesken työpäivän, iltapäivä sitten luxus-jahdilla tai suppaillen Välimeressä.

Visioi itsesi aamukahville terassille  kun aamuaurinko nousee Välimerestä. Tee tilaisuudesta totta!