Konkretia uudistuu...

Konkretia Uudistuu!

Kaikella on aikansa ja niin myös uusilla tuulilla.

Konkretia on ollut samanlainen jo vuodesta 2011, samanlainen hyvässä mielessä koska olemmehan keskittyneet innovatiivisuuteen ja uudistukseen eli ei yhtään samanlaista päivää.

Kiitos teille rakkaat ihmiset joiden kanssa olemme saaneet tehdä työtä.

Konkretiassa on aina haluttu tehdä työtä, jolla on merkitys ja nyt Konkretian näkökulmasta fokus tulee keskittymään mielen hyvinvointiinja itsensä kehittämiseen bisneksessä ja henkilökohtaisesti. Ihminen on on hyvä kaikessa kun vointi on hyvä. Ollakseen hyvä puoliso, äiti, työntekijä, mikä ikinä se rooli onkaan jossa satumme olemaan, hyvyyden määrittely kulloisessakin roolissa lähtee omasta hyvinvoinnista.

Kliseenomaisesti voisikin todeta, nyt on aika TUNTEILLA.

Jotta saisimme mahdollisimman paljon hyvää aikaiseksi, olemme rakentamassa moniin keskeisimpiin työhyvinvoinnin ja mielen asioihin verkkovalmennuksia, joihin voi osallistua oman organisaation kautta, tiimissä, yksin tai omassa ryhmässä. Jokainen valmennus suunnitellaan huolella tarpeeksi kevyeksi, jotta osallistuminen niihin ei käy liian työlääksi. Seuraamme vaikuttavuutta herkeämättä ja muutamme suuntaa osallistujat huomioiden.

Yhteistyö AimPro:n kanssa

Aloitimme yhteistyön AimPro Oy:n kanssa. 

Halusimme lyödä nykyisten ja uusien osaajiemme kanssa päät yhteen ja laajentaa osaamistamme verkko-oppimiseen ja kansainväliseen laajentumiseen. Yhdessä kovan luokan businessosaajien, kokeneiden valmentajien ja mielenterveyden ammattilaisten kanssa tiedämme saavamme aikaiseksi asioita, joista varmasti jokainen kiinnostuu.
Kaikki muuttuu vaikka mikään ei muutu


Vaikka tapamme toimia laajenee, jatkamme kuten ennenkin hyviä asikassuhteita, teemme yhteistyötä ja kehitymme.

Asiakas esimerkkejä

Kone Oy

ABB

Valtio

VR

 "Muutoksen täytyy koskettaa jokaista henkilökohtaisesti ennen kuin ne ovat mahdollisia." Meillä kohtaavat eri alojen osaajat, jotka tarjoavat monipuolista ammattitaitoa ja asiantuntemusta tyhyvinvoinnin ja mielen tasapainon edistämiseen. Tutustu palveluihimme ja löydä yhdessä meidän kanssa sopivat ratkaisut teidän tarpeisiin.

unsplash